Dockers Chocolade
Onze producten

ONZE PRODUCTEN

ASSORTIMENT PRALINES


Bij Dockers Chocolade draait alles om ons assortiment pralines. Onze heerlijke creaties worden met de hand vervaardigd door onze ambachtelijke chocolatiers, met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Elk stuk is een meesterwerk van smaak en vakmanschap, perfect om jezelf of een geliefde te trakteren op een moment van pure verwennerij.

FIGUREN


Onze holle chocoladefiguren spelen een speelse en smaakvolle toevoeging aan elk seizoen en elke feestelijke gelegenheid. Graag creëren we een kleurrijk assortiment, perfect om te delen en van te genieten tijdens speciale momenten.

Of het nu gaat om Pasen, Sinterklaas, Moederdag of een ander feest, onze vrolijke figuren brengen een glimlach op het gezicht van jong en oud en zorgen voor een onvergetelijke zoete ervaring.

CHOCOSTICKS


Een blokje pure chocolade op een bamboeriet


Creëer heerlijke warme chocomelk met onze hot chocolate sticks. Proef pure CacaoTrace-chocolade in een totaalconcept met een ecologisch bamboeriet.


FOTO OP CHOCOLADE


Met precisie en passie drukken we levendige afbeeldingen rechtstreeks op onze heerlijke chocolaatjes, waardoor ze niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen zijn, maar ook voor het oog. Of het nu gaat om gepersonaliseerde geschenken, bedrijfsevenementen of speciale gelegenheden, onze fotopralines zijn een verrukkelijke manier om herinneringen te delen en een blijvende indruk achter te laten.

Ronssische Pralines


Pralines gemaakt met Fiertelbier en 'Buuntsies Neutsies'


De combinatie van ambachtelijk gebrouwen bier en lokale ingrediënten geeft deze pralines een authentieke en unieke smaak die de lokale cultuur en tradities weerspiegelt.